Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Γιαννόπουλος Γεώργιος

Λογιστικά Γραφεία

Διεύθυνση

10ο Χλμ. Θεσσαλονίκης Θέρμης (Balcan Center), Θέρμη, Θεσσαλονίκη 57001 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310951128, 6977473735

Φαξ

2310953807

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στο λογιστικό γραφείο του Γιαννόπουλου Γεώργιου ασχολούμαστε για ιδιώτες ή εταιρίες με θέματα λογιστικά, φοροτεχνικά, μισθοδοσίες, έναρξη-λήξη εταιρίας, παρέχουμε χρηματοοικονομικές συμβουλές και παρέχουμε ειδικές υπηρεσίες σε κατοίκους του εξωτερικού.

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη διακριτικότητα και τη μεθοδικότητά μας σας παρέχουν μια συνταγή επιτυχίας και άμεσης επίλυσης των ζητημάτων που σας απασχολούν.


Γιαννόπουλος Γεώργιος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Γιαννόπουλος Γεώργιος βρισκεται στη διεύθυνση 10ο Χλμ. Θεσσαλονίκης Θέρμης (Balcan Center) Θέρμη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Λογιστικά Γραφεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310951128.

Tags

λογιστικό γραφείο Θέρμη, λογιστικό γραφείο Θεσσαλονίκη, λογιστής Θέρμη, φορολογικές δηλώσεις Θέρμη, φοροτεχνικός Θέρμη, φοροτεχνικό γραφείο Θέρμη, σύμβουλος επιχειρήσεων Θέρμη, σύμβουλος επιχειρήσεων Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media