Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Γιαρμής Ιωάννης

Έπιπλα Κουζίνας
Ξυλουργικές Εργασίες

Διεύθυνση

Τυδέως 13, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54351 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310928939, 2310920447

Πληροφορίες

Στην εταιρία κατασκευής και εμπορείας επίπλων Γιαρμής διαθέτουμε έπιπλα για όλα τα δωμάτια σε ποικιλία σχεδίων με ιδιαίτερο design και με οικονομικές τιμές. Επίσης θέλοντας να ικανοποιούμε κάθε σας ανάγκη σχεδιάζουμε μαζί και κατασκευάζουμε για εσάς τα έπιπλα που επιθυμείτε, στις διαστάσεις που μας ορίζετε και με υλικά άριστης ποιότητας. Ασχολούμαστε και με την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων (καρφωτά – κολλητά – πλωτά - laminate) αλλά και το τρίψιμο - γυάλισμα ξύλινων πατωμάτων (σκάλες κλπ).


Γιαρμής Ιωάννης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Γιαρμής Ιωάννης βρισκεται στη διεύθυνση Τυδέως 13 Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Έπιπλα Κουζίνας και Ξυλουργικές Εργασίες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310928939.

Tags

ξυλουργός Θεσσαλονίκη, επιπλοποιός Θεσσαλονίκη, έπιπλα κουζίνας Θεσσαλονίκη, έπιπλα μπάνιου Θεσσαλονίκη, κρεβατοκάμαρες Θεσσαλονίκη, επιδιορθώσεις επίπλων Θεσσαλονίκη, βαφές επίπλων Θεσσαλονίκη, λουστράρισμα Θεσσαλονίκη, εμπόριο επίπλων Θεσσαλονίκη, εμπόριο πορτών Θεσσαλονίκη, τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων Θεσσαλονίκη, τρίψιμο ξύλινων δαπέδων Θεσσαλονίκη, γυάλισμα ξύλινων πατωμάτων Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media