Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Gino Hair & More

Κομμωτήρια
Μανικιούρ Πεντικιούρ

Διεύθυνση

Αφροδίτης 7, Βάρκιζα, Αττική 16672 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2108979611, 2109935261, 2108979612

Ιστότοπος

Πληροφορίες

H παρουσία του Gino Bouras στο χώρο της περιποίησης και αισθητικής των μαλλιών άρχισε τη δεκαετία του ‘60. Ξεκινώντας τις σπουδές του στο Λονδίνο, όπου μετά από δύο χρόνια παραμονής και προσωπικών επιτυχιών, περνάει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στον Καναδά. Εκεί πλέον ως ταλαντούχος κομμωτής λαμβάνει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς και κερδίζει αρκετά βραβεία ανάμεσα σε καταξιωμένους παγκοσμίου φήμης κομμωτές της εποχής. Σε μια εποχή που μεσουρανούσε το κίνημα των hippies δημιουργεί τη δική του φιλοσοφία. Η μουσική για τον Gino ήταν αναπόσπαστο κομμάτι έμπνευσης και δημιουργίας γι΄αυτό και επηρεάζεται από τους ήχους της εποχής. Η αναγεννημένη πορεία του Frank Sinatra αλλά και οι εκρηκτικοί ήχοι του βασιλιά της rock ‘n’ roll, Elvis Presley, του γεννούν πρωτοποριακές ιδέες. Η καριέρα τουGino συνεχίζεται στις ΗΠΑ και ειδικότερα στη Νέα Υόρκη. Εκεί ξεχωρίζει για τις πρωτοπόρες εμπνεύσεις και δημιουργίες του και για το εξεζητημένο ευρωπαϊκό του στυλ. Το Las Vegas είναι μια από τις πολλές πόλεις που ακούγεται το όνομά του και φαντάζουν οι δημιουργίες του.


Gino Hair & More - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Gino Hair & More βρισκεται στη διεύθυνση Αφροδίτης 7 Βάρκιζα, Αττική και δραστηριοποιείται στις κατηγορίες Κομμωτήρια και Μανικιούρ Πεντικιούρ. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2108979611.

Tags

κομμωτήριο Βάρκιζα, νυφικό χτένισμα Βάρκιζα, τρέσες extensions Βάρκιζα, Αττική, ανδρικό κούρεμα Βάρκιζα, γυναικείο κούρεμα Βάρκιζα, μανικιούρ Βάρκιζα, πεντικιούρ Βάρκιζα, αποτριχώσεις Βάρκιζα

Βίντεο

Social Media