Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Γκόγκουρας Αστέριος

Ηλεκτρολογεία Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

4ο χλμ ΕΟ Τυρνάβου - Ελασσόνας, Θέση Παλιόμυλος, Τύρναβος, Λάρισα 40100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2492025941, 6976517335

Φαξ

2492025941

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η επιχείρηση άρχισε να λειτουργεί από το 2001 ως ατομική επιχείρηση ενώ από το 2013 έως σήμερα λειτουργεί ως ομόρρυθμη εταιρεία με τη συμμετοχή δύο εταίρων και τη επωνυμία ΓΚΟΓΚΟΥΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛ ΟΕ, με αρ. ΓΕΜΗ : 126471440000.Οι ιδρυτές και υπεύθυνοι της εταιρείας είναι ο κύριος Αστέριος Γκόγκουρας και ο κύριος Μιχαήλ Γκόγκουρας.

Το κατάστημα βρίσκεται στο 4Ο χλμ. επαρχιακής οδού ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ‘’θέση ΠΑΛΑΙΟΜΥΛΟΥ (προς ΔΑΜΑΣΙ) .Πρόκειται για ιδιόκτητο χώρο συνολικής επιφάνειας περίπου 4.750 τ.μ. .

Το κτίριο που στεγάζεται η επιχείρηση μας είναι ισόγειο περίπου 345 τ.μ. και εκατέρωθεν υπάρχουν ακάλυπτοι χώροι για την στάθμευση των αυτοκινήτων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
Οι καλές προσφορές που μπορούμε να κάνουμε, η εμπειρία , η κατάρτιση , η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, η εγγύηση καλής λειτουργίας που δίνουμε , είναι τα στοιχεία που μας καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς.
Η συντήρηση και η επισκευή των αυτοκινήτων είναι άμεση εξαιτίας της αποθήκης και του σύγχρονου εξοπλισμού(μηχανήματα) που διαθέτουμε.
Το προσωπικό που απασχολούμε στην επιχείρηση σας είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με ειδικότητα ΄΄ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ’’ και πρόθεση της επιχείρησης είναι να δώσει κίνητρα οικονομικά ώστε να παρακολουθούν σεμινάρια εκπαίδευσης.
Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι οι υπηρεσίες υποστήριξης προς τον πελάτη (επισκευή -συντήρηση -διάγνωση βλαβών).


Γκόγκουρας Αστέριος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Γκόγκουρας Αστέριος βρισκεται στη διεύθυνση 4ο χλμ ΕΟ Τυρνάβου - Ελασσόνας, Θέση Παλιόμυλος Τύρναβος, Λάρισα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ηλεκτρολογεία Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2492025941.

Tags

ηλεκτρολογικό υλικό αυτοκινήτου Τύρναβος, ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά Τύρναβος, αξεσουάρ αυτοκινήτων Τύρναβος, επισκευές αυτοκινήτων Τύρναβος, ηλεκτρολογικός έλεγχος αυτοκινήτου Τύρναβος, Λάρισα

Βίντεο

Social Media