Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Γκόντας Κωνσταντίνος

Κατασκευαστικές Εταιρείες

Διεύθυνση

Πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου 2, Ιωάννινα, Ιωάννινα 45444 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2651030701, 6945493670

Φαξ

2651030043

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Από το 2009 η Gontas Κατασκευαστική δημιουργεί και κατασκευάζει κτίρια με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Με συνέπεια, ταχύτητα και ποιοτική δουλειά, η GK είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της κατασκευής στην Ήπειρο με παρουσία σε ιδιωτικά αλλά και δημόσια έργα.

Υπό την επίβλεψη του ιδρυτή κου Γκόντα Κων/νου, Πολιτικού Μηχανικού ΔΠΘ, η εταιρεία στελεχώνεται από έμπειρους συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία οι οποίοι αναλαμβάνουν όλα τα τμήματα της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα .

Σε κάθε έργο, μελετάμε και επιδιώκουμε την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών ενώ προωθούμε την εργονομία των χώρων συνδυάζοντας ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Έχοντας ως στόχο τη καλύτερη δυνατή παροχή τεχνικών υπηρεσιών, το γραφείο μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό, τη συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών, τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και τη σωστή εφαρμογή τους.

Οι δραστηριότητες της GK Κατασκευαστικής δεν περιορίζονται μόνο στα Ιωάννινα, όπου εδρεύει, αλλά επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα.


Γκόντας Κωνσταντίνος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Γκόντας Κωνσταντίνος βρισκεται στη διεύθυνση Πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου 2 Ιωάννινα, Ιωάννινα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κατασκευαστικές Εταιρείες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2651030701.

Tags

τεχνικό γραφείο Ιωάννινα, τεχνική εταιρεία Ιωάννινα, κατασκευαστική εταιρεία Ιωάννινα, κατασκευές έργων Ιωάννινα, διαχείριση έργων Ιωάννινα, προδιαγραφές κτιρίων Ιωάννινα, ανακαινίσεις κτιρίων Ιωάννινα, αποκαταστάσεις κτιρίων Ιωάννινα, ενισχύσεις κτιρίων Ιωάννινα, εκτιμήσεις ακίνητων Ιωάννινα, εκπόνηση μελετών Ιωάννινα, πιστοποιητικό ενεργειακή απόδοση Ιωάννινα

Βίντεο

Social Media