Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

GKOSIAVELOS

Συνεργεία Φορτηγών & Βαρέων Οχημάτων

Διεύθυνση

Λεωφόρος Κηφισού 55, Αιγάλεω, Αττική 12241 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

6989990999, 2105699991

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το Συνεργείο μας μπορει να παρέχει άμεσα λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μπορει να παρουσιαστεί στο φορτηγό σας Mercedes Benz. Το έμπειρο προσωπικό είναι εδώ να σας δώσει την πιο γρήγορη και οικονομική λύση που χρειάζεται πάντα ένας επαγγελματίας οδηγός. Οι εργασίες που παρέχουμε είναι υψηλού επιπέδου και εγγυόμαστε για την ποιότητα που προσφέρουμε. Ως οι πρωτοπόροι στην Ελλάδα στις υδραυλικές πόρτες παρέχουμε τοποθετήσεις υδραυλικών πορτών αλλά και επισκευές σε διαρροές σε μπουκάλες, αντλίες και σωληνώσεις καθώς και κάθε είδους ηλεκτρολογική υποστήριξη χρειαστεί.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε....


GKOSIAVELOS - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, GKOSIAVELOS βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισού 55 Αιγάλεω, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συνεργεία Φορτηγών & Βαρέων Οχημάτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 6989990999.

Tags

υδραυλικές πόρτες φορτηγών Αιγάλεω, ηλεκτρολογείο φορτηγών mercedes Αιγάλεω, ηλεκτρολογείο φορτηγών benz Αιγάλεω, εμπόριο ηλεκτρικών ειδών Αιγάλεω, ανταλλακτικά φορτηγών mercedes Αιγάλεω, επισκευές air condition Αιγάλεω, τοποθετήσεις air condition Αιγάλεω, επισκευές υδραυλικών πορτών Αιγάλεω, τοποθετήσεις υδραυλικών πορτών Αιγάλεω

Βίντεο

Social Media