Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Γκουγκούδης Παναγιώτης

Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοϊας

Διεύθυνση

Συρράκου 85-87 & Πετρουπόλεως, Πετρούπολη - Ίλιον, Αττική 13231 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105023076

Φαξ

2105023076

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Για μοναδικά κοσμήματα από ασήμι, χρυσό 9,14,18 καρατίων και λευκόχρυσο επισκεφθείτε το εργαστήριο Γκουγκούδης Παναγιώτης στην Πετρούπολη. Τα πιο εκπληκτικά κοσμήματα για τις ιδιαίτερες στιγμές και τους αγαπημένους ανθρώπους στη ζωή σας. Σταυροί,παιδικά κοσμήματα, μονόπετρα δαχτυλίδια, βέρες, σκουλαρίκια, κολιέ,ρολόγια χειρός είναι κάποια από τα δημιουργήματα που θα βρείτε στο κατάστημά μας.


Γκουγκούδης Παναγιώτης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Γκουγκούδης Παναγιώτης βρισκεται στη διεύθυνση Συρράκου 85-87 & Πετρουπόλεως Πετρούπολη - Ίλιον, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοϊας. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105023076.

Tags

κοσμήματα Πετρούπολη, κοσμηματοπωλείο Πετρούπολη, ασημικά Πετρούπολη, εργαστήριο χρυσοχοΐας Πετρούπολη, βέρες Πετρούπολη, μονόπετρα Πετρούπολη, σταυρούς βάπτισης Πετρούπολη, ειδικές κατασκευές Πετρούπολη, ρολόγια Πετρούπολη, Ίλιον, Αττική

Βίντεο

Social Media