Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Γραμμένου Σοφία

Γυναικολόγοι

Διεύθυνση

Βασιλέως Ηρακλείου 51, 1ος όροφος, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54623 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2314000440, 6932450989

Φαξ

2314000440

Πληροφορίες

Στόχος μου είναι η πρόληψη και προστασία της υγείας της γυναίκας. Σε κάθε επισκέπτρια διενεργώ τον έλεγχο που επιθυμεί τηρώντας τα πρωτόκολλα υγιεινής και χωρίς χρονική βιασύνη. Η σωστή και έγκαιρη διάγνωση προλαμβάνει δύσκολες μελλοντικές καταστάσεις.

Μερικές από τις υπηρεσίες και εξετάσεις που πραγματοποιώ στο Ιατρείο μου είναι το τεστ ΠΑΠ, η αντιμετώπιση των ΣΜΝ καθώς και αναλαμβάνω επίσης την παρακολούθηση εγκυμοσύνης και την ολοκλήρωση του τοκετού.


Γραμμένου Σοφία - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Γραμμένου Σοφία βρισκεται στη διεύθυνση Βασιλέως Ηρακλείου 51, 1ος όροφος Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Γυναικολόγοι. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2314000440.

Tags

μαιευτήρας Θεσσαλονίκη, γυναικολόγος Θεσσαλονίκη, εκτρώσεις Θεσσαλονίκη, υπογονιμότητα Θεσσαλονίκη, κολποσκόπιση Θεσσαλονίκη, κονδυλώματα Θεσσαλονίκη, τεστ παπ Θεσσαλονίκη, γυναικολογικός προληπτικός έλεγχος Θεσσαλονίκη, εγκυμοσύνη Θεσσαλονίκη, υπερήχους Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media