Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Γύρω Γύρω Όλοι Μαζί

Παιδικοί Σταθμοί

Διεύθυνση

Κάσου 3, Άλιμος, Αττική 17235 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2109714560

Φαξ

2109714560

Πληροφορίες

Το σχολείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2003. Στόχος μας είναι οι μικροί μας ήρωες να αισθανθούν ασφάλεια και αγάπη, ώστε να καταφέρουν να ξεδιπλώσουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τους.Τα παιδιά έχουν στη διάθεσή τους μεγάλη αυλή, ευάερες και ευήλιες τάξεις, εργαστήριο υπολογιστών, χώρο γυμναστικής και υπάρχει ειδικός χώρος για την προετοιμασία του φαγητού τους. Οι εκπαιδευτικοί μας είναι ειδικά καταρτισμένοι και έτοιμοι να διαχειριστούν ακόμα και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις, καθώς γνωρίζουμε πως μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολη η προσαρμογή σ΄ ένα ξένο περιβάλλον. Το σχολείο μας έχει ενεργό πρόγραμμα εσωτερικής αξιολόγησης του εκπαιδευτικού δυναμικού του, με σκοπό την αυτοβελτίωση.


Γύρω Γύρω Όλοι Μαζί - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Γύρω Γύρω Όλοι Μαζί βρισκεται στη διεύθυνση Κάσου 3 Άλιμος, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Παιδικοί Σταθμοί. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2109714560.

Tags

παιδικός σταθμός Άλιμος, βρεφονηπιακός Άλιμος, νηπιαγωγείο Άλιμος

Βίντεο

Social Media