Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Hilti Ελλάς ΑΕ

Βιομηχανικά Είδη

Διεύθυνση

Λεωφόρος Κύμης 132, Μαρούσι, Αττική 15123 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102880600

Φαξ

2102880635

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Με τεχνογνωσία και τηρώντας πρότυπα παραγωγής στη Hilti παράγουμε τεχνολογίες, λογισμικά και υπηρεσίες μοναδικές και εξειδικευμένες για τον κάθε επαγγελματία.

Η καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα μας έχει δημιουργήσει πρωτότυπα ερευνητικά και σχεδιαστικά εργαστήρια, σε συνεργασία με κορυφαία τεχνολογικά πανεπιστήμια και συνεργάτες, σε όλο τον κόσμο.


Hilti Ελλάς ΑΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Hilti Ελλάς ΑΕ βρισκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Κύμης 132 Μαρούσι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Βιομηχανικά Είδη. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102880600.

Tags

βιομηχανικά είδη Μαρούσι, ηλεκτρικά εργαλεία Μαρούσι, εργαλεία μπαταρίας Μαρούσι, αγκύρια Μαρούσι, χημικά αγκύρια Μαρούσι, συστήματα εγκατάστασης Μαρούσι, παθητική πυροπροστασία Μαρούσι, αλφάδια Μαρούσι, καρφωτικά εργαλεία Μαρούσι, κρουστικά Μαρούσι, δραπανοκατσάβιδα Μαρούσι, εργαλεία Μαρούσι, Αττική

Βίντεο

Social Media