Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Home Design

Ξυλουργικές Εργασίες

Διεύθυνση

Μενελάου Παρλαμά 79, Έναντι s.m. Χαλκιαδάκη, Ηράκλειο, Ηράκλειο 71304 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2810371226, 2810259849, 6944743033

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία HOME DESIGNS – ΣΑΚΛΑΜΑΚΗΣ, που ιδρύθηκε το 1991 στο Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, που διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και ποιότητά τους.

Χρησιμοποιώντας, πάντοτε, στις κατασκευές μας άριστα, πιστοποιημένα και φιλικά στο περιβάλλον υλικά και έχοντας εμπιστοσύνη στην εξειδικευμένη δουλειά του έμπειρου προσωπικού μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μοναδικές δημιουργίες επίπλων!

Στη HOME DESIGNS – ΣΑΚΛΑΜΑΚΗΣ, στο Ηράκλειο Κρήτης, θα βρείτε έπιπλα κουζίνας άψογου σχεδιασμού, πλήρως εξατομικευμένα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας! Οι σχεδιαστικές προτάσεις μας είναι πολλές, τα υλικά μας εξαιρετικής αντοχής και το μέλημά μας παραμένει σταθερό. Να υλοποιούμε τις επιθυμίες σας, κατασκευάζοντας τα έπιπλα των ονείρων σας!


Home Design - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Home Design βρισκεται στη διεύθυνση Μενελάου Παρλαμά 79, Έναντι s.m. Χαλκιαδάκη Ηράκλειο, Ηράκλειο και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξυλουργικές Εργασίες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2810371226.

Tags

home designs Ηράκλειο, ξυλουργικές εργασίες Ηράκλειο, έπιπλα κουζίνας Ηράκλειο, ντουλάπες Ηράκλειο, πόρτες Ηράκλειο, κουζίνες Ηράκλειο, Σακλαμάκης Ηράκλειο, Κρήτη

Βίντεο

Social Media