Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Home Fresh Center

Ταπητοκαθαριστήρια

Διεύθυνση

Κολοκοτρώνη 2, Παραλία Βέργα, Καλαμάτα, Μεσσηνία 24100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2721041137, 6936726195

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Τα Ταπητοκαθαριστήρια Χόχολης, στην Παραλία Βέργας, στην Καλαμάτα, παρέχουν οικονομία και ποιότητα, με εγγύηση, σε καθαρισμό, συντήρηση, επιδιόρθωση και φύλαξη χαλιών και μοκετών.

Διακρίνονται στην τοπική αγορά της Καλαμάτας, ύστερα από μία πολυετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο, για τη συνέπεια, την υπευθυνότητα και τις προσιτές τιμές.

Μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών, είτε είναι ιδιώτες, είτε επαγγελματίες.

Τα χαλιά, οι μοκέτες και οι τάπητες καθαρίζονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εξοπλισμένο με τα αρτιότερα μηχανήματα καθαρισμού, και εφαρμόζονται μέθοδοι ασφαλούς απολύμανσης, ενώ στεγνώνουν σε ειδικούς χώρους, χωρίς ήλιο και ατμοσφαιρική ρύπανση. Έπειτα, φυλάσσονται συσκευασμένα στα ράφια, προφυλαγμένα από την υγρασία, το φως του ήλιου και τη σκόνη, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Επιστρέφονται στο σπίτι σας καθαρά και απαλλαγμένα από βρωμιές, σκόνες, βακτήρια και ακάρεα.

Ακόμη, τα Ταπητοκαθαριστήρια Χόχολης αναλαμβάνουν καθαρισμούς λευκών ειδών, καθαρισμούς και συντήρηση χαλιών και μοκετών, ακόμα και στο χώρο σας, ενώ παρέχεται στεγνός καθαρισμός ιματισμού και αντιμετώπιση λεκέδων με οικολογικά καθαριστικά, σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον.

Με εφόδια τις υψηλής τεχνολογίας υποδομές και το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρηση μπορει να εγγυηθεί στους πελάτες της υπηρεσίες με υψηλό επίπεδο ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, ενώ προσφέρει δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο που εσείς θα ζητήσετε και είναι πάντα στη διάθεσή σας, ώστε να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση.

Τα ταπητοκαθαριστήρια – καθαριστήρια ΧΟΧΟΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ στην Καλαμάτα Μεσσηνίας αναλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες.

Καθαρισμός και πλύσιμο χαλιών και μοκετών στην Καλαμάτα.
Καθαρισμοί σαλονιών, καθισμάτων, αντιμικροβιακή εργασία Καλαματα Μεσσηνία
Φύλαξη χαλιών και συντήρηση και επιδιόρθωση των χειροποίητων χαλιών σας στην Καλαματα
Αλλαγή ρελιών και κρόσια, αλλαγή φόδρας χαλιών, πλαστικοποιήσεις χαλιών, μοκετών, ρέλιασμα, ειδικές επεξεργασίες χαλιών και μοκετών
Συντήρηση και Αναζωογόνηση χρωμάτων
Επαναφορά της ίνας από αναστροφή του πέλους
Επαναφορά των χρωμάτων σε ξεβαμμένα, ξεθωριασμένα ή κιτρινιασμένα χαλιά
Απομάκρυνση περιττού χνουδιού
Επιδιορθώσεις από καταστροφές σε χαλιά Καλαματα
Κολλάρισμα και πλαστικοποίηση
Βιολογικοί καθαρισμοί στρωμάτων Καλαμάτα
Τα χαλιά, οι μοκέτες και οι τάπητες καθαρίζονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξοπλισμένο με τα αρτιότερα μηχανήματα καθαρισμού.

Εφαρμόζονται μέθοδοι ασφαλούς απολύμανσης – στεγνώνουν σε ειδικούς χώρους χωρίς ήλιο και ατμοσφαιρική ρύπανση.

Φυλάσσονται συσκευασμένα στα ράφια μας προφυλαγμένα από την υγρασία το φως του ήλιου την σκόνη για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.
Επιστρέφονται στο σπίτι σας καθαρά και απαλλαγμένα από βρωμιές, σκόνες, βακτήρια και ακάρεα. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.


Home Fresh Center - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Home Fresh Center βρισκεται στη διεύθυνση Κολοκοτρώνη 2, Παραλία Βέργα Καλαμάτα, Μεσσηνία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ταπητοκαθαριστήρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2721041137.

Tags

ταπητοκαθαριστήριο Καλαμάτα, καθαρισμός χαλιών Καλαμάτα, βιολογικός καθαρισμός χαλιών Καλαμάτα, φύλαξη χαλιών Καλαμάτα, καθαρισμός χειροποίητων χαλιών-μοκετών Καλαμάτα, βιολογικός καθαρισμός σαλόνια αυτοκινήτων Καλαμάτα, βιολογικός καθαρισμός σαλόνια σπιτιών Καλαμάτα, καθαρισμός κουβέρτες-παπλώματα Καλαμάτα, στρώματα Καλαμάτα

Βίντεο

Social Media