Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Hotwheels Mike

Αγοραπωλησίες Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

Τατοϊου 163, Νέα Ερυθραία, Αττική 14671 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2108000810, 6934448800

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Ο στόλος των αυτοκινήτων μας ανανεώνεται και περιλαμβάνει αυτοκίνητα μικρού αλλά και μεγάλου κυβισμού, πρόσφατης αλλά και παλαιότερης χρονολογίας, βενζινοκίνητα, diesel, υβριδικά και επαγγελματικά. Κατόπιν παραγγελίας μπορούμε επίσης να εισάγουμε άμεσα από το εξωτερικό το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας. Αναλαμβάνουμε επίσης την αξιολόγηση του αυτοκινήτου σας, την πώλησή του για λογαριασμού σας είτε την ανταλλαγή του, την διεκπεραίωση της συναλλαγής σας αλλά και την ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου σας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Τέλος, στην επιχείρησή μας μπορούμε να προχωρήσουμε σε άμεση έκδοση δανείου, με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, έως 72 δόσεις και άμεση μεταβίβαση χωρίς παρακράτηση! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!


Hotwheels Mike - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Hotwheels Mike βρισκεται στη διεύθυνση Τατοϊου 163 Νέα Ερυθραία, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Αγοραπωλησίες Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2108000810.

Tags

αγοραπωλησίες αυτοκίνητων Νέα Ερυθραία, ανταλλακτικά αυτοκίνητων Νέα Ερυθραία, συνεργείο αυτοκίνητων Νέα Ερυθραία

Βίντεο

Social Media