Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

i Cafe

Καφετέριες

Διεύθυνση

Αλεξιουπόλεως 29, Αργυρούπολη, Αττική 16452 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2109916064

Πληροφορίες

Το i Cafe είναι το all day στέκι της Αργυρούπολης
Από γευστικό brunch μέχρι ευφάνταστα κοκτέιλ και αγαπημένες μουσικές επιλογές, το μαγαζί της πολυσύχναστης Αλεξιουπόλεως υπόσχεται να σε κρατήσει όλες τις ώρες της ημέρας με κάτι ενδιαφέρον στο πιάτο, το ποτήρι σου ή τα ηχεία. Μπορείς να απολαύσεις το νόστιμο brunch του το πρωί, να δροσιστείς με κάποιο από τα πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ του την υπόλοιπη μέρα, ενώ πάντα από τα ηχεία του θα ακούσεις ενδιαφέρουσα μουσική. Το μενού του έχει κάτι για όλους: γευστικά ζυμαρικά, πεντανόστιμες πίτσες, αναζωογονητικές σαλάτες, σαγηνευτικά burgers – όλα απείρως well-priced και κυριολεκτικά το ένα καλύτερο από το άλλο, με ιδιαίτερη φροντίδα στην ποιότητα της πρώτης ύλης και με εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Στο μέτωπο του brunch – που εδώ αποτελεί καθημερινή ιεροτελεστία – θα βρεις αφράτα french toast, αυγά σε διάφορες εκδοχές (με αγαπημένο μας το Croque Madame και τα scrambled eggs με λουκάνικα, σχοινόπρασο, τομάτα και φρυγανισμένο ψωμί!) και εκρηκτικά pancakes σε αλμυρή ή γλυκιά μορφή. Το New York Cheesecake δε, είναι ο ιδανικός γλυκός επίλογος, ό,τι κι αν επιλέξεις. Το i Cafe είναι η τέλεια συντεταγμένη και για ένα aperitivo μετά τη δουλειά, με ένα ποτήρι κρασί ή κάποιο από τα υπόλοιπα, εύστοχα επιλεγμένα κρασιά του. Δυνατό όμως κομμάτι στο i Cafe είναι και τα signature κοκτέιλ του, που μάλιστα έχουν και πολύ σέξυ αέρα (καιρού επιτρέποντος, κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό). All day pleasure σ’ένα στέκι ορόσημο στα νότια.


i Cafe - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, i Cafe βρισκεται στη διεύθυνση Αλεξιουπόλεως 29 Αργυρούπολη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Καφετέριες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2109916064.

Tags

καφετέρια Αργυρούπολη, all day bar Αργυρούπολη, cafe bar Αργυρούπολη, καφές Αργυρούπολη, cafe Αργυρούπολη, κοκτέιλ Αργυρούπολη, Αττική

Βίντεο

Social Media