Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Η Λέξις

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

Διεύθυνση

Μελά Παύλου 1 & Εγνατίας, Έδεσσα, Πέλλα 58200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2381027127

Πληροφορίες

Στο φροντιστήριο θεωρητικής κατεύθυνσης "Λέξις" στην Έδεσσα, οργανώνουμε τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου με εξαιρετικούς καθηγητές που προσφέρουν ολοκληρωτική υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας και εμμένουν σε κάθε μαθητή ξεχωριστά με σκοπό την εκμάθηση της απαιτούμενης ύλης.


Η Λέξις - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Η Λέξις βρισκεται στη διεύθυνση Μελά Παύλου 1 & Εγνατίας Έδεσσα, Πέλλα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2381027127.

Tags

φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης & εισαγωγικών εξετάσεων ανωτάτων σχολών Έδεσσα, μαθήματα φιλολογικής κατεύθυνσης Έδεσσα, φροντιστήριο φιλολογικών μαθημάτων Έδεσσα, φροντιστήριο Έδεσσα, φιλολογικά φροντιστήρια Έδεσσα, φιλολογικό κέντρο η λέξις Λούσης Άγγελος Έδεσσα, αρχαία ελληνικά Έδεσσα, γλώσσα Έδεσσα, ιστορία Έδεσσα

Βίντεο

Social Media