Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Ηφαιστία

Μεζεδοπωλεία

Διεύθυνση

Αποστόλου Ηλέκτρας 9, Νέο Ηράκλειο, Αττική 14121 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102838871

Πληροφορίες

Το μεράκι, η φιλοξενία και το καλό φαγητό συναντιούνται στην Ηφαιστία, ένα μοναδικό μεζεδοπωλείο με ξεχωριστές γεύσεις. Σε έναν χώρο λιτό, άνετο και οικείο, η ελληνική κουζίνα βιώνει την ιδανική εκδοχή της: σπιτικές συνταγές και πεντανόστιμοι μεζέδες δημιουργούν τη βάση για μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Δοκιμάστε οπωσδήποτε την χορταστική χοιρινή τηγανιά, τα κεφτεδάκια, το ζουμερό μπιφτέκι, το ψητό κοτόπουλο, τις φρέσκες σαλάτες.

Η Ηφαιστία σας υποδέχεται καθημερινά από το μεσημέρι με καφέ μέχρι το βράδυ.

Η ζεστή του ατμόσφαιρα κι η μεγάλη του σάλα είναι ιδανικά για κάθε μορφής κοινωνικές συνεστιάσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το μαγαζί εξυπηρετεί με delivery και πεντανόστιμο μαγειρευτό στον χώρο σας.


Ηφαιστία - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Ηφαιστία βρισκεται στη διεύθυνση Αποστόλου Ηλέκτρας 9 Νέο Ηράκλειο, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Μεζεδοπωλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102838871.

Tags

ουζερί Νέο Ηράκλειο, μεζεδοπωλείο Νέο Ηράκλειο, τσιπουράδικο Νέο Ηράκλειο, delivery Νέο Ηράκλειο, Αττική

Βίντεο

Social Media