Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Innvestio Hellas

Ετικετοποιίες

Διεύθυνση

Θέση Πάτημα, ΒΙ.ΠΕ. Καλυβίων, Καλύβια Θορικού, Αττική 19010 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102206100

Φαξ

2106021544

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στη Innvestio Hellas παρέχουμε εκτυπωτικές λύσεις για κάθε είδους ανάγκη, υποστρώματα (φιλμ) και κόλλες για την παραγωγή εύκαμπτης συσκευασίας, καθώς και για την πλαστικοποίηση συσκευασιών και εντύπων.

Οι διαδικασίες και τα πρότυπα που ακολουθούμε συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις για βιωσιμότητα και οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας είναι πάντα ποιοτικά.


Innvestio Hellas - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Innvestio Hellas βρισκεται στη διεύθυνση Θέση Πάτημα, ΒΙ.ΠΕ. Καλυβίων Καλύβια Θορικού, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ετικετοποιίες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102206100.

Tags

χαρτί εκτυπώσεων Καλύβια Θορικού, φιλμ Καλύβια Θορικού, πλάκες εκτύπωσης Καλύβια Θορικού, μελάνια Καλύβια Θορικού, βερνίκια Καλύβια Θορικού, χημικά καθαρισμού Καλύβια Θορικού, χημικά εκτυπώσεων Καλύβια Θορικού, βιομηχανικές κόλλες Καλύβια Θορικού, μηχανές εκτύπωσης Καλύβια Θορικού, προϊόντα εκτυπώσεων Καλύβια Θορικού, προϊόντα συσκευασίας Καλύβια Θορικού, σύγχρονες λύσεις για εκτύπωση και συσκευασία Καλύβια Θορικού, Αττική, Κάντζα, Παιανία

Βίντεο

Social Media