Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κ Τσαλέρας ΑΕ

Βιομηχανία Πλαστικών & Χάρτου

Διεύθυνση

2ο Χλμ. Λ. Παιανίας Μαρκοπούλου, Κορωπί, Αττική 19400 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106645601, 2106643366, 2106643013

Φαξ

2106645605

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η εταιρεία ιδρύθηκε το έτος 1967 από τους κ. Χρ. Καυχίτσα – Κων/νο Τσαλέρα & Αντ. Χριστοδουλάκη.Η πείρα των ιδρυτών να αγοράζουν, να παράγουν και να πουλούν τα προϊόντα της βοήθησε καταλυτικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 6.000 τ.μ. σε ιδιόκτητο χώρο 20 στρεμμάτων επί της Λεωφ. Μαρκοπούλου στο Κορωπί Αττικής καθώς και υπερσύγχρονο και άριστο καινούριο εξοπλισμό Γερμανικής τεχνολογίας για την παραγωγή των προϊόντων της. Ήτοι, σκληρούς σωλήνες από χλωριούχο πολυβινύλιο (U.PVC) για έργα ύδρευσης και υπονόμων και για κτηριακή αποχέτευση.

Ακόμη μεγαλύτερη πείρα η εταιρεία διαθέτει για την παραγωγή ευκάμπτων (μαλακών) σωλήνων τους οποίους κατασκευάζει σε όλες τις διατομές καθώς και σε 20 διαφορετικούς τύπους και ποιότητες, ώστε να καλύπτουν εφαρμογές ενός ευρέως φάσματος για οικιακή, αγροτική και βιομηχανική χρήση.

Δύναται δε να παράγει οποιονδήποτε τύπο σωλήνος ή άλλον τύπο μαλακού προϊόντος (προφιλέ) κατόπιν παραγγελίας.

Η εταιρεία Κ. Τσαλέρας Α.Ε. διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητος DIN EN ISO 9001:2000. Τα προϊόντα της είναι άριστα ποιοτικά, έχουν πολύ καλή φήμη στην αγορά και τα εξάγει παγκοσμίως σε 20 και πλέον χώρες.


Κ Τσαλέρας ΑΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κ Τσαλέρας ΑΕ βρισκεται στη διεύθυνση 2ο Χλμ. Λ. Παιανίας Μαρκοπούλου Κορωπί, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Βιομηχανία Πλαστικών & Χάρτου. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106645601.

Tags

βιομηχανία πλαστικών σωλήνων Κορωπί, πλαστικοί σωλήνες Κορωπί, μάνικες Κορωπί, εύκαμπτοι σωλήνες Κορωπί, εύκαμπτοι σωλήνες ειδικών χρήσεων Κορωπί, spiraflex Κορωπί, σκληροί σωλήνες PVC Κορωπί, Αττική

Βίντεο

Social Media