Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Καϊμακτσής Νικόλαος

Ψυκτικοί

Διεύθυνση

Αθηνών 3, Κιλκίς, Κιλκίς 61100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2341029740, 6932888318

Πληροφορίες

Για εγκαταστάσεις ψυκτικών και κλιματιστικών συστημάτων, ο Καϊμακτσής Νικόλαος είναι ο ειδικός. Με δραστηριοποίηση στο Νομό Κιλκίς και με συνέπεια και επαγγελματισμό, φέρνεις εις πέρας κάθε εργασία που θα του ανατεθεί.

Αναλαμβάνουμε service σε όλα τα επώνυμα, οικιακά ή εταιρικά, κλιματιστικά και εξαερισμούς, Fujitsu, Daikin, Panasonic, Hitachi, Τoshimba carrier. Επίσης παρέχουμε:υλικά και μηχανήματα διεθνών προδιαγραφών συνοδευόμενων των απαραίτητων δικαιολογητικών τους (ISO , CE κλπ.)
Διενεργούμε δωρεάν ολοκληρωμένη μελέτη και σχεδίαση εγκατάστασης για κάθε χώρο και πραγματοποιούμε ποιοτική συντήρηση του συστήματος σας.


Καϊμακτσής Νικόλαος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Καϊμακτσής Νικόλαος βρισκεται στη διεύθυνση Αθηνών 3 Κιλκίς, Κιλκίς και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ψυκτικοί. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2341029740.

Tags

ψυκτικός Κιλκίς, ανταλλακτικά οικιακών συσκευών Κιλκίς, κλιματισμός Κιλκίς, επισκευές οικιακών συσκευών Κιλκίς, επαγγελματική βιομηχανική ψύξη Κιλκίς

Βίντεο

Social Media