Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Καλαμαράς Κωνσταντίνος

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

Νέα Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών 124, Πάτρα, Αχαΐα 26441 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2610427927, 6947522930, 2610431553

Φαξ

2610461745

Πληροφορίες

Η εταιρεία ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ιδρύθηκε το 1980 με έδρα την Πάτρα. Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες καλύπτουμε κάθε ανάγκη σε γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ευρωπαϊκών, ιαπωνικών και Κορεάτικων ανταλλακτικών για κάθε μοντέλο και μάρκα αυτοκινήτου.

Παρέχουμε τη δυνατότητα αποστολής εντός 24 ωρών, μιας τεράστιας γκάμας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών ευρωπαϊκών αυτοκινήτων (Volkswagen, Mercedes, BMW, Audi, Ford, Opel, Peugeot, Renault, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, Seat, Lancia, Skoda, Volvo, κ.ά.), ιαπωνικών αυτοκινήτων (Nissan, Toyota, Mazda, Mitsubishi, Honda, Suzuki, Subaru, Daihatsu) και ανταλλακτικά αυτοκινήτων Κορέας (Hyundai, Kia, Daewoo). Επιπλέον διαθέτουμε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για αγροτικά αυτοκίνητα και για 4x4 παντός τύπου. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται εξονυχιστικά πριν την παραλαβή τους και διατίθενται σε άριστη κατάσταση.

Με οδηγό την πολυετή εμπειρία μας ανταποκρινόμαστε άμεσα στις απαιτήσεις κάθε οχήματος. Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση πελατών σε όλη την Ελλάδα, με δικά μας μεταφορικά μέσα. Λειτουργούμε με γνώμονα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Στεκόμαστε δίπλα στον πελάτη με προσιτές τιμές και προσφορές, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Στην εταιρεία Καλαμαράς διαθέτουμε ανταλλακτικά υψηλής αξιοπιστίας και παρέχουμε υπηρεσίες πάντα προς το συμφέρον του πελάτη.


Καλαμαράς Κωνσταντίνος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Καλαμαράς Κωνσταντίνος βρισκεται στη διεύθυνση Νέα Εθνική Οδός Πατρών Αθηνών 124 Πάτρα, Αχαΐα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2610427927.

Tags

ανταλλακτικά αυτοκινήτων Πάτρα, γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων Πάτρα, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων Πάτρα, Αχαΐα

Βίντεο

Social Media