Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Καλλιστώ

Καφετέριες

Διεύθυνση

Χώρα, Αμοργός, Κυκλάδες 84008 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2285074094

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το ζαχαροπλαστείο “Καλλιστώ” σας υποδέχεται στη γραφική Χώρα της Αμοργού από το 1997 και αποτελεί το πιο “γλυκό” σημείο αναφοράς στο νησί! Με σεβασμό στη τοπική παράδοση δημιουργούμε στο εργαστήριό μας διαχρονικές συνταγές, επιλέγοντας πάντα τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά! Ξεκινάμε από νωρίς το πρωί με δυναμωτικό πρωινό, χειροποίητες πίτες και επιλογή σε αγαπημένους καφέδες. Συνεχίζουμε με ολόφρεσκα χειροποίητα γλυκά, φρέσκους χυμούς της αρεσκείας σας, τοπικά προϊόντα & δροσιστικές γεύσεις παγωτού!


Καλλιστώ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Καλλιστώ βρισκεται στη διεύθυνση Χώρα Αμοργός, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Καφετέριες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2285074094.

Tags

καφετέρια Αμοργός, ζαχαροπλαστείο Αμοργός, μπαρ Αμοργός, παγωτά Αμοργός, χειροποίητα παγωτά Αμοργός, γλυκά Αμοργός, χειροποίητες πίτες Αμοργός, ρακί ψημμένη Αμοργός, ρακί Αμοργός, τοπικά προιόντα Αμοργός, τοπικά γλυκίσματα Αμοργός

Βίντεο

Social Media