Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κανελλόπουλος Αναστάσιος

Κλειδαράς

Διεύθυνση

Πελοποννήσου 51, Πετρούπολη, Αττική 13231 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105057777

Φαξ

6937605131

Πληροφορίες

Στο κλειδαράδικο μας θα βρείτε μια αξιόπιστη υπηρεσία κλειδαρά σε προσιτές τιμές. Είμαστε έμπειροι κλειδαράδες μελοι του Σ.Α.Ε.Κ που μπορείτε να μας εμπιστευθείτε την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Τα εργαλεία και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε ευέλικτες υπηρεσίες εγκαίρως.

Ελάτε σε μας για να βρείτε λύσεις για την αλλαγή ή την ενίσχυση των υπάρχων κλειδαριών και των κυλίνδρων, αλλαγη κλειδαριάς όταν χάσετε τα κλειδιά σας, αντικλείδια, εγκατάσταση και ενεργοποίηση συστημάτων συναγερμού, εγκατάσταση πορτών και πυλών και κάθε άλλη υπηρεσία που θα χρειαζόσασταν για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια του σπιτιού ή του τοπικού γραφείου σας.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στο περιστερι.

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών και γι'αυτό δουλεύουμε με επαγγελματισμό. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε αυτόν τον τομέα εγγυάται επίσης την καλύτερη εξυπηρέτηση. Στη διάθεση σας είναι πάντα το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Προτιμάμε μια ατομική προσέγγιση και επομένως εστιάζουμε πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Στην υλοποίηση των ιδεών σας είμαστε αρκετά αυστηροί και επαγγελματίες.


Κανελλόπουλος Αναστάσιος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κανελλόπουλος Αναστάσιος βρισκεται στη διεύθυνση Πελοποννήσου 51 Πετρούπολη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κλειδαράς. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105057777.

Tags

κλειδαράς Πετρούπολη, κλειδαριές αυτοκινήτων Πετρούπολη, τοποθέτηση ηλεκτρικών μοτέρ Πετρούπολη, επισκευή ηλεκτρικών μοτέρ Πετρούπολη, σύρτες παντός τύπου Πετρούπολη, κελύφη αυτοκινήτων Πετρούπολη, ρολά Πετρούπολη, γκαραζόπορτες Πετρούπολη, γραμματοκιβώτια Πετρούπολη, λουκέτα Πετρούπολη, Θωρακισμένες πόρτες Πετρούπολη, immobilizer Πετρούπολη, φυσαρμόνικες Πετρούπολη, σίτες Πετρούπολη, τηλεκοντρόλ Πετρούπολη, χρηματοκιβώτια Πετρούπολη, defender Πετρούπολη, κλειδαριές ασφαλείας omega Πετρούπολη, σούστες Πετρούπολη Αττική

Βίντεο

Social Media