Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Καπαρέλη Εμπορική

Ηλεκτρικές Συσκευές

Διεύθυνση

Θηβών 477, Ίλιον, Αττική 13121 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2102621003, 2105147289, 2102617376

Φαξ

2105148301

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Μετά από 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά ηλεκτρολογικού υλικού, διαλέξαμε τα πιο ποιοτικά υλικά από εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και σας τα διαθέτουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.


Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες του ελληνικού καταναλωτικού κοινού για υλικά υψηλών τεχνολογικών προδιαγραφών, εύχρηστα και απλής εγκατάστασης αναζητήσαμε και βρήκαμε για εσάς τα υλικά που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα.


Γνώμονας επιλογής υπήρξε η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η μέριμνα για ασφάλεια των τελικών χρηστών, η εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και η ευθύνη μας προς το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας.


Χάρη στην πολυετή μας καθημερινή συναναστροφής με Έλληνες επαγγελματίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κατανοούμε πλήρως τις επιθυμίες σας καθώς και τις ανάγκες για υλικά που προσφέρουν λύσεις στις ιδιαιτερότητες των ελληνικών κτηριακών εγκαταστάσεων.


Όντας οι ίδιοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και στρατηγικοί συνεργάτες των προμηθευτών μας, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε με το λόγο μας την αξιοπιστία των προϊόντων που φέρουν το εμπορικό σήμα CRELI.

Σας καλούμε να περιηγηθείτε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα CRELI και να μας γνωρίσετε καλύτερα!


Καπαρέλη Εμπορική - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Καπαρέλη Εμπορική βρισκεται στη διεύθυνση Θηβών 477 Ίλιον, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ηλεκτρικές Συσκευές. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2102621003.

Tags

ηλεκτρικά είδη Ίλιον, φωτιστικά Ίλιον, ηλεκτρικοί πίνακες Ίλιον, καλώδια Ίλιον, διακόπτες Ίλιον, ηλεκτρολογικά υλικά Ίλιον

Βίντεο

Social Media