Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Καποδίστριας Θεόδωρος

Χώροι στάθμευσης - Parking

Διεύθυνση

Βαλαωρίτη 14 Β ΚΤΕΟ, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54628 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310755323, 6947120327

Φαξ

2310755323

Πληροφορίες

Το «Parking Καποδίστριας» είναι από τα πρώτα parking στον χώρο των μεγάλων οχημάτων στον νομό Θεσσαλονίκης.

Βρίσκεται στην περιοχή του Β ΚΤΕΟ σε σημείο με εύκολη πρόσβαση 200μ. από την οδό Πόντου.

Στόχος του parking είναι η εξυπηρέτηση των πελατών του όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου. Σ΄ έναν συνολικό χώρο 20στρ. οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να σταθμεύσουν το φορτηγό και το αμάξι τους, να σταθμεύσουν τις φορτωμένες καρότσες τους, να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων (καφετέρια, μπάνιο), να αναμένουν περιμένοντας κάποια δουλεία, να διανυκτερεύσουν με ασφάλεια στα οχήματα τους, να λάβουν κάποια τηλεφωνική ενημέρωση (fax) στα γραφεία του parking να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε ιντερνέτ και να κάνουν συντήρηση του οχήματος τους.


Καποδίστριας Θεόδωρος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Καποδίστριας Θεόδωρος βρισκεται στη διεύθυνση Βαλαωρίτη 14 Β ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Χώροι στάθμευσης - Parking. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310755323.

Tags

χώρος στάθμευσης φορτηγών Κορδελιό, parking φορτηγών Κορδελιό, πλυντήριο αυτοκινήτων Κορδελιό, λιπαντήριο φορτηγών Κορδελιό, πλυντήριο φορτηγών Κορδελιό, αξεσουάρ φορτηγών Κορδελιό, φωτιστικά σώματα LED φορτηγών Κορδελιό, Ελευθέριο, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media