Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Καραλής Γιώργος

Συνεργεία Αυτοκινήτων

Διεύθυνση

Μάουερ 3, Νέος Κόσμος, Αττική 11745 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2109226484

Πληροφορίες

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Renault “Καραλής Γιώργος” στον Νέο Κόσμο, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και αναλαμβάνει το service και την επισκευή αυτοκινήτων.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο συνεργείο καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο αυτοκίνητό σας.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες που θα εξασφαλίσουν την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Επισκεφτείτε το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Renault στον Νέο Κόσμο Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.


Καραλής Γιώργος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Καραλής Γιώργος βρισκεται στη διεύθυνση Μάουερ 3 Νέος Κόσμος, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συνεργεία Αυτοκινήτων. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2109226484.

Tags

συνεργείο αυτοκινήτων Νέος Κόσμος, εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Νέος Κόσμος, service renault Νέος Κόσμος, service dacia Νέος Κόσμος, εξειδικευμένο συνεργείο renault Νέος Κόσμος, εξειδικευμένο συνεργείο dacia Νέος Κόσμος

Βίντεο

Social Media