Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Καραβασιλικός Θεοχάρης

Παραγωγή Εμπορία Αυγών

Διεύθυνση

Αγίας Μαγδαληνής και Άγίου Στεφάνου, Παλαιόκαστρο, Θεσσαλονίκη 57013 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310697402, 6977336270

Φαξ

2310697402

Πληροφορίες

Το αυγό αποτελεί μία από τις πληρέστερες τροφές. Πλούσιο σε πρωτεΐνες, εξαιρετικής βιολογικής αξίας καθώς και βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, αποτελεί ένα απαραίτητο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής δίνοντας μας ενέργεια για την κάλυψη των διατροφικών μας αναγκών.

Εμείς φροντίζουμε να παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας αυγά από κότες οι οποίες τρέφονται μόνο με φυσικές τροφές, απαλλαγμένες από διοξίνες και λοιπές βλαβερές ουσίες. Φροντίζουμε να φτάνουν στον καταναλωτή ολόφρεσκα και πληρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλούς αποθήκευσης και μεταφοράς.


Καραβασιλικός Θεοχάρης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Καραβασιλικός Θεοχάρης βρισκεται στη διεύθυνση Αγίας Μαγδαληνής και Άγίου Στεφάνου Παλαιόκαστρο, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Παραγωγή Εμπορία Αυγών. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310697402.

Tags

αυγά Θεσσαλονίκη, εμπορία αυγών Θεσσαλονίκη, παραγωγή αυγών Θεσσαλονίκη, πτηνοτροφικά προϊόντα Θεσσαλονίκη, egg production Thessaloniki, egg trade Thessaloniki

Βίντεο

Social Media