Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Karnayo Apartments

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Μεγίστη, Καστελλόριζο, Δωδεκάνησα 85111 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2246049266, 6977092616

Φαξ

2246049266

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στο ακριτικό Καστελλόριζο, το κόσμημα του ΝΑ Αιγαίου βρίσκονται τα παραδοσιακά δωμάτια & διαμερίσματα "ΚΑΡΝΑΓΙΟ" όπου συνδυάζουν αρμονικά το ύφος της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με τα στοιχεία του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στα παραδοσιακά αυτά καταλύματα με τα φιλόξενα δωμάτια και διαμερίσματα, πρωταγωνιστούν αρχέγονες φόρμες και υλικά. Η πέτρα, το ξύλο και το μάρμαρο εναρμονίζονται δίνοντας το στίγμα τους στο χώρο μέσα από παραδοσιακά τζάκια, πλακόστρωτα, ξύλινα ταβάνια, σκάλες και έπιπλα.


Karnayo Apartments - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Karnayo Apartments βρισκεται στη διεύθυνση Μεγίστη Καστελλόριζο, Δωδεκάνησα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2246049266.

Tags

rooms in Kastelorizo, ενοικιαζόμενα δωμάτια Καστελλόριζο, ξενώνες Καστελλόριζο, παραδοσιακά καταλύματα Καστελλόριζο, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Καστελλόριζο

Βίντεο

Social Media