Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Karras Home

Υδραυλικά Είδη

Διεύθυνση

Οία, Σαντορίνη, Κυκλάδες 84702 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2286071349

Φαξ

2286071349

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στην πολυμορφική επιχείρηση "Karras Home" θα βρείτε προϊόντα όπως: χρώματα-σιδηρικά – οικοδομικά υλικά-εργαλεία – είδη οικιακής χρήσης-πλακάκια –είδη υγιεινής-υδραυλικά εξαρτήματα καθώς και τις κατάλληλες συμβουλές για τον χώρο που επιθυμείτε να τα εφαρμόσετε.

Επίσης, η ομάδα μας παρέχει υπηρεσίες τοποθέτησης υδραυλικών συστημάτων, κατασκευή και τοποθέτηση εγκαταστάσεων θέρμανσης-ψύξης και κλιματισμού (τοπικές και κεντρικές) καθώς και μελέτη διακόσμησης, διαμόρφωσης, επίπλωσης και χρωματισμού του χώρου σας.


Karras Home - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Karras Home βρισκεται στη διεύθυνση Οία Σαντορίνη, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Υδραυλικά Είδη. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2286071349.

Tags

υδραυλικά Σαντορίνη, υδραυλικές εγκαταστάσεις Σαντορίνη, θέρμανση Σαντορίνη, ψύξη Σαντορίνη, κλιματισμός Σαντορίνη, ηλεκτρικά εργαλεία Σαντορίνη, είδη κιγκαλερίας Σαντορίνη, είδη σπιτιού Σαντορίνη, Οία

Βίντεο

Social Media