Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Καρράς Ιωάννης

Ανελκυστήρες

Διεύθυνση

Λιτοχώρου 11, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54639 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310836147, 6936549351

Φαξ

2310850576

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το τεχνικό μας γραφείο από το 1970 με συνεχή και δυναμική παρουσία στον χώρο, δραστηριοποιείται στον τομέα εγκατάστασης, επισκευής, ανακαίνισης και συντήρησης ανελκυστήρων και παντός τύπου ανυψωτικών μηχανημάτων.

Η υψηλή τεχνολογική εξειδίκευση που διαθέτουμε, η άρτια υποδομή μας και η αποδεδειγμένη ικανότητά μας στην επιτυχή υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων έργων συνιστούν σημαντικά και μοναδικά πλεονεκτήματα στο χώρο που δραστηριοποιούμαστε και με πολλές προτάσεις για την ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.


Καρράς Ιωάννης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Καρράς Ιωάννης βρισκεται στη διεύθυνση Λιτοχώρου 11 Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ανελκυστήρες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310836147.

Tags

ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη, τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων Θεσσαλονίκη, εγκαταστάσεις ανελκυστήρων Θεσσαλονίκη, συντηρήσεις ανελκυστήρων Θεσσαλονίκη, ανακαινίσεις Θεσσαλονίκη, ανυψωτικά φορτηγά Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media