Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Καταρράκτες

Εστιατόρια

Διεύθυνση

Πάρκο Καταρρακτών, Έδεσσα, Πέλλα 58200 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2381027810, 2381023778

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Στην πανέμορφη πόλη της Έδεσσας, στο πάρκο των Καταρρακτών, ακριβώς δίπλα στους φημισμένους Καταρράκτες της πόλης βρίσκεται το ανακαινισμένο και πλέον ιδιωτικό Πολυχώρος Καταρράκτες - Εστιατόριο, Café/Bar Καταρράκτες.
Το Εστιατόριο, Café/Bar Καταρράκτες, το οποίο άξια συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χώρους εστίασης όχι μόνο της Β. Ελλάδας αλλά και όλης της επικράτειας, χαρακτηρίζεται ως Πολυχώρος ! Αυτός ο χαρακτηρισμός του αποδίδεται γιατί στον τεράστιο χώρο (700 τ.μ.) στεγάζονται, συνυπάρχουν και συνεργάζονται αρμονικά το Café/Bar Καταρράκτες , το Εστιατόριο Καταρράκτες όπως επίσης και το σημείο πώλησης Take away – Καντίνα και ο χώρος πώλησης γλυκών τοπικής παραγωγής.


Καταρράκτες - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Καταρράκτες βρισκεται στη διεύθυνση Πάρκο Καταρρακτών Έδεσσα, Πέλλα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εστιατόρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2381027810.

Tags

εστιατόριο Έδεσσα, snack bar Έδεσσα, μεσογειακή κουζίνα Έδεσσα, καφέ Έδεσσα, cafe Έδεσσα, Πέλλα

Βίντεο

Social Media