Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κατσούδα Σωτηρία

Δικηγορικά Γραφεία

Διεύθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 18, 3ος Όροφος, Παλλήνη, Αττική 15351 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2106666658, 6937031966

Φαξ

2106664219

Πληροφορίες

Συμβολαιογράφος και μέλος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών από το 1998



Έως το 1998 υπήρξε Δικηγόρος Αθηνών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.



Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Αταλάντη και κατοικώ στο Πικέρμι , έναν τόπο που επέλεξα συνειδητά κι αγάπησα για την ομορφιά και τους ιδιαίτερους ανθρώπους του.
Η πορεία της ζωής μου στον επαγγελματικό τομέα, μου προσέφερε πολλές προκλήσεις, αμέτρητες εμπειρίες, γνώσεις, πολύ εργασία και τη χαρά της δημιουργίας κι αναγνώρισης.
Φοίτησα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εργαζόμενη ταυτόχρονα στον τομέα της δημοσιογραφίας, των μέσων ενημέρωσης και υπηρεσιών διαφήμισης.
Εργάστηκα επί 10 έτη ως μάχιμη Δικηγόρος Αθηνών και κατόπιν επιτυχών εξετάσεων έγινα Συμβολαιογράφος με έδρα την Παλλήνη, όπου κι εργάζομαι από το 1999.
Υπήρξα επί σειρά ετών Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πικερμίου, ασχολούμενη ενεργά με την επίλυση των προβλημάτων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οργανώνοντας με μία ομάδα ενεργών πολιτών του Πικερμίου πλήθος δραστηριοτήτων για τους μαθητές και συμβάλλοντας έτσι ώστε σταδιακά τα δημόσια σχολεία του Πικερμίου να θεωρούνται πρότυπα, με μεγάλες επιτυχίες των μαθητών τους. Στα πλαίσια της δραστηριότητας αυτής πρωτοστάτησα στη διαδικασία απαλλοτρίωσης κι αδειοδότησης των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του δημοτικού σχολείου, νηπιαγωγείου και γυμνασίου, οργάνωσα πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων και την αδελφοποίηση του Δημοτικού Σχολείου με το Πανεπιστήμιο της Β. Καρολίνας των ΗΠΑ και γενικώς συνεισέφερα αποτελεσματικά στην επίλυση κάποιες φορές ακόμη και χρονίων προβλημάτων, συμβάλλοντας στο να αποκτήσει το Πικέρμι μία έντονη κοινωνική, πολιτιστική και εκπαιδευτική δραστηριότητα. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου ΠΗΓΑΣΟΣ, ενώ ως ενεργό επίσης μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου, συνέβαλα στην πολιτιστική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.
Ασχολήθηκα ενεργά με την επίλυση των ευρύτερων προβλημάτων της Ραφήνας – Πικερμίου , με σεβασμό στο περιβάλλον και τους πολίτες της πόλης μας κι οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.
Είμαι παντρεμένη με τον Κυριάκο Κόκκινο, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω (Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων και Πρόεδρο της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ) και μητέρα τεσσάρων παιδιών.


Κατσούδα Σωτηρία - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κατσούδα Σωτηρία βρισκεται στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 18, 3ος Όροφος Παλλήνη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Δικηγορικά Γραφεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2106666658.

Tags

συμβολαιογραφικό γραφείο Παλλήνη, συμβολαιογράφος Παλλήνη, δικηγορικό γραφείο Παλλήνη, δικηγόρος Παλλήνη

Βίντεο

Social Media