Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Key's Center

Κλειδαράς

Διεύθυνση

Ύλα & Κολοκοτρώνη, Νέα Κίος, Αργολίδα 21053 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2751051069, 6986605226

Φαξ

2751051069

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να κλειδωθούμε έξω από το σπίτι ή να μας χαλάσει μία κλειδαριά. Ακόμη να χρειάζεται να δώσουμε ένα δεύτερο κλειδί σε έναν άνθρωπο που θα αναλάβει κάποιες εργασίες και χρειάζεται να το έχει εκτός από το δικό μας.

Συμβαίνουν πολλές φορές σε δύσκολες ώρες που όμως για εμάς είναι απαραίτητο να έχουμε την πρόσβαση στο χώρο μας με κάθε τρόπο.

Ο επαγγελματίας κλειδαράς Βασίλης Κεντίογλου είναι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο έτοιμος να σας εξυπηρετήσει. Μη διστάσετε οποιαδήποτε ώρα χρειάζεστε τη βοήθειά του.


Key's Center - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Key's Center βρισκεται στη διεύθυνση Ύλα & Κολοκοτρώνη Νέα Κίος, Αργολίδα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κλειδαράς. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2751051069.

Tags

χρώματα Νέα Κίος, εργαλεία Νέα Κίος, υδραυλικά εργαλεία Νέα Κίος, εργαλεία βαφής Νέα Κίος, μονωτικά υλικά εργαλεία Νέα Κίος

Βίντεο

Ημέρες & Ώρες εξυπηρέτησης

Ανοιχτό 24 ώρες!

Social Media