Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κιβωτός

Κέντρα Αποκατάστασης

Διεύθυνση

Άργιλος, Κοζάνη, Κοζάνη 50100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2461095561

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η «Κιβωτός» είναι το πρώτο Κέντρο Αποθεραπείας- Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. που λειτουργεί στη χώρα μας με άδεια δημόσιας αρχής από το 2000. Στην Κιβωτό, με γνώση και σεβασμό, δουλεύουμε καθημερινά, η ομάδα αποκατάστασης μαζί με την οικογένεια, για να υποστηρίξουμε τις ανάγκες των παιδιών που χρειάζονται ειδική θεραπευτική παρέμβαση και εκπαίδευση ώστε να απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής όπως πρέπει σε όλα τα παιδιά! Στο συναρπαστικό μας ταξίδι μοναδικό μας μπούσουλα έχουμε το γέλιο των παιδιών μας. Αυτό το γέλιο είναι που κρατά καλοτάξιδο το καράβι μας…Είναι η πυξίδα προς το όραμά μας να προσφέρουμε στα παιδιά το αναφαίρετο δικαίωμά τους για ένα ομορφότερο αύριο.


Κιβωτός - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κιβωτός βρισκεται στη διεύθυνση Άργιλος Κοζάνη, Κοζάνη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κέντρα Αποκατάστασης. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2461095561.

Tags

κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας Κοζάνη, κέντρο αποκατάστασης Κοζάνη, παιδιατρικό κέντρο Κοζάνη, κέντρο φροντίδας ατόμων με αναπηρία Κοζάνη, Άργιλος

Βίντεο

Social Media