Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κληματαριά

Ταβέρνες

Διεύθυνση

Ασκληπιού 46, Τρίκαλα, Τρίκαλα 42100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2431101576

Πληροφορίες

Εδώ, σε ένα όμορφο χώρο, μπορείτε να απολαύσετε σπιτικές γαστρονομικές καθαρές γεύσεις σε πολύ μεγάλη ποικιλία, από εξαιρετικά επιλεγμένα κρέατα που κάνουν κάθε ουρανίσκο να χορεύει. Οι μοναδικές γεύσεις, το ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και η άριστη εξυπηρέτηση θα κάνουν το γεύμα σας μοναδικό και είναι σίγουρο ότι θα ξανα προτιμήσετε τη Κληματαριά! Όλα τα πιάτα φτιάχνονται με φρέσκα, αρίστης ποιότητας υλικά και πολύ μεράκι! Επίσης στην Κληματαριά μπορείτε να ακούσετε και ζωντανή μουσική, να διασκεδάζετε και να χορέψετε με την παρέα σας.


Κληματαριά - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κληματαριά βρισκεται στη διεύθυνση Ασκληπιού 46 Τρίκαλα, Τρίκαλα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ταβέρνες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2431101576.

Tags

μεζεδοπωλείο Τρίκαλα, ταβέρνα Τρίκαλα, μουσικό μεζεδοποτείο Τρίκαλα, ψητοπωλείο Τρίκαλα, εστιατόριο Τρίκαλα, ρεμπετάδικο Τρίκαλα

Βίντεο

Social Media