Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κολοκούρης Δημήτριος

Νευρολόγοι

Διεύθυνση

Βασιλέως Κωνσταντίνου 22-24, Πλησίον Καλλιμάρμαρου Σταδίου, 3ος όροφος, Αθήνα, Αττική 11635 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2107663865, 6978705672

Πληροφορίες

Ο Δημήτριος Κολοκούρης αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1994. Εξειδικεύτηκε στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο στην Ψυχιατρική και τη Νευρολογία και ονομάστηκε διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό Άριστα το 2005 . Εξειδικεύτηκε στη νόσο Parkinson και στα εξωπυραμιδικά νοσήματα στο Institute of Neurological Sciences, Southern General Hospital, Glasgow, UK. Στο ιατρείο διενεργείται πλήρης ηλεκτρομυογραφικός έλεγχος ενώ ο ιατρός είναι πιστοποιημένος στον ιατρικό βελονισμό και ηλεκτροβελονισμό (Ερευνητικό Ινστιτούτο Βελονισμού). Στο ιατρείο εφαρμόζονται πρωτόκολλα βελονισμού και ηλεκτροβελονισμού για αντιμετώπιση ημικρανίας, κεφαλαλγιών, νευραλγίας τριδύμου, μεθερπητικής νευραλγίας, οσφυαλγίας σε πλήρη εναρμόνιση με αυτά που εφαρμόζονται σε ιατρεία πόνου. Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης νοσηλευόμενων ασθενών.


Κολοκούρης Δημήτριος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κολοκούρης Δημήτριος βρισκεται στη διεύθυνση Βασιλέως Κωνσταντίνου 22-24, Πλησίον Καλλιμάρμαρου Σταδίου, 3ος όροφος Αθήνα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Νευρολόγοι. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2107663865.

Tags

νευρολόγος Αθήνα, νευρολογικό ιατρείο Αθήνα, ηλεκτρομυογράφημα Αθήνα, βελονισμός Αθήνα, Αθήνα, botox Αθήνα

Βίντεο

Social Media