Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Kommopolis

Κομμωτήρια

Διεύθυνση

Πασαλίδη Γιάννη 15, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη 55132 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310445852

Πληροφορίες

Η ομάδα μας αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα άτομα, με υψηλό επίπεδο εμπειρίας και ευθύνης. Η ομάδα μας εμπνέεται από τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και δεσμεύεται να βρει το κατάλληλο style για κάθε τύπο πελάτη.


Kommopolis - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Kommopolis βρισκεται στη διεύθυνση Πασαλίδη Γιάννη 15 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κομμωτήρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310445852.

Tags

κομμωτήριο Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, γυναικείες κομμώσεις Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, ανδρικές κομμώσεις Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, παιδικές κομμώσεις Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, βραδινά χτενίσματα Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, νυφικό χτένισμα Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, θεραπείες μαλλιών Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, μανικιούρ Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, πεντικιούρ Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, φρύδια Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media