Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κόντος ΑΕ

Συσκευασία Τυποποίηση

Διεύθυνση

12ο Χλμ. Χαλκίδας Αλιβερίου, Βασιλικό, Εύβοια 34002 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2221054750, 6936790723

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Όλα μας τα προϊόντα, είναι στενά συνδεδεμένα με την παράδοση μας, τα ήθη και τα έθιμά μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Γι’ αυτό κι εμείς, στην Ε. & Δ. Κόντος Α.Ε. , νοιώθουμε την υποχρέωση να τα διατηρήσουμε και να τα μεταφέρουμε και στις επόμενες γενιές. Ο παππούς ο Γιώργης εξ ου και το ‘’από το περιβόλι του παππού’’ με επιμέλεια και αγάπη καλλιεργούσε τα περιβόλια του παράγοντας προϊόντα ποιότητας στην ηλιόλουστη και εύφορη γη του Ληλάντιου πεδίου Ευβοίας. Με τα ίδια κριτήρια τα παιδιά αλλά και τα εγγόνια του συνεχίζουν αυτή τη παράδοση, δημιουργώντας εκλεκτά, γευστικά προϊόντα που θυμίζουν μία άλλη εποχή. Η διατήρηση των φρούτων και των λαχανικών με ζάχαρη και η μεταποίησή τους σε μαρμελάδες είναι ένας πολύ καλός τρόπος αξιοποίησής τους. Για την δημιουργία των αυθεντικών συνταγών μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και κατά την παραγωγική διαδικασία τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 22000. Έτσι διατηρείται αναλλοίωτη η εξαιρετική ποιότητα των μαρμελάδων Ε. & Δ. ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε.


Κόντος ΑΕ - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κόντος ΑΕ βρισκεται στη διεύθυνση 12ο Χλμ. Χαλκίδας Αλιβερίου Βασιλικό, Εύβοια και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Συσκευασία Τυποποίηση. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2221054750.

Tags

αποξηραμένα σύκα Ευβοίας Βασιλικό, αγκινάρα σε λάδι Βασιλικό, λιαστή ντομάτα σε λάδι Βασιλικό, φυσικοί χυμοί ντομάτας Βασιλικό, μαρμελάδες Βασιλικό, σοκολατάκια αποξηραμένων φρούτων Βασιλικό, chutney Βασιλικό, σιρόπι σύκου Βασιλικό, συκόμελο Βασιλικό, μπάρες σύκου Βασιλικό, συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων Βασιλικό, τυποποίηση αγροτικών προϊόντων Βασιλικό, Εύβοια

Βίντεο

Social Media