Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κοντηβέης Κωνσταντίνος

Κοσμηματοπωλεία

Διεύθυνση

Ερμού 21, Μυτιλήνη, Λέσβος 81100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2251021069

Πληροφορίες

Συνδυάζοντας την εμπειρία με την υψηλή ποιότητα και την εξειδικευμένη γνώση, το «ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΝΤΙΒΕΗΣ» σας προσφέρει μία τεράστια γκάμα προϊόντων γύρω από τα γυναικεία και ανδρικά κοσμήματα & ρολόγια. Εκεί θα βρείτε εκατοντάδες κωδικούς προϊόντων σε άμεση διαθεσιμότητα και μοναδικές τιμές. Βέρες γάμου, δαχτυλίδια αρραβώνων, μονόπετρα δαχτυλίδια, ρολόγια χειρός, βραχιόλια, αλυσίδες, κολιέ, σκουλαρίκια, σταυρούς βάπτισης για κορίτσια και αγόρια, αξεσουάρ και άλλα πολλά.

Αλλά αυτό που κάνει το «ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΝΤΙΒΕΗΣ» να ξεχωρίζει είναι τα υπέροχα χειροποίητα χρυσά κοσμήματά του. Επιλέξτε τα, φορέστε τα και νιώστε θαυμάσια γιατί αποκτήσατε κάτι μοναδικό!


Κοντηβέης Κωνσταντίνος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κοντηβέης Κωνσταντίνος βρισκεται στη διεύθυνση Ερμού 21 Μυτιλήνη, Λέσβος και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κοσμηματοπωλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2251021069.

Tags

κοσμηματοπωλείο Μυτιλήνη, αγορά χρυσού Μυτιλήνη, εμπόριο χρυσών κοσμημάτων Μυτιλήνη, εμπόριο αργυρών κοσμημάτων Μυτιλήνη, ρολόγια Μυτιλήνη

Βίντεο

Social Media