Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κούτμος Γεώργιος

Τζάμια Κρύσταλλα

Διεύθυνση

Εθνική Οδός Γουβιών - Παλαιοκαστρίτσας, Γουβιά, Κέρκυρα 49100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2661090906

Φαξ

2661090287

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Για εμάς η ανάγκη των πελατών μας είναι σοβαρή υπόθεση, επομένως για την κάθε περίπτωση στεκόμαστε με προσοχή και υπομονή ώστε να αντιληφθούμε τί χρειάζεται να γίνει καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό επισκέπτεται τον χώρο σας για να διενεργήσει τις κατάλληλες μετρήσεις και μελέτες.

Σχεδιάζουμε και τοποθετούμε: Πτυσσόμενες Γυάλινες πόρτες, Αυτόματες πόρτες, Ανεμοφράκτες υπαίθριων χώρων, Γυάλινα διαχωριστικά, Ψηφιακή εκτύπωση σε γυαλί, Αυτοματισμούς εισόδων, Συνθετικά πατώματα, Περσίδες Σκίασης, Γυάλινες Σκάλες, Στέγαστρα/Αίθρια, Γυάλινες Ειδικές κατασκευές, Γυάλινα κάγκελα, Καμπίνες.

Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας με αισθητική και πρακτικότητα.


Κούτμος Γεώργιος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κούτμος Γεώργιος βρισκεται στη διεύθυνση Εθνική Οδός Γουβιών - Παλαιοκαστρίτσας Γουβιά, Κέρκυρα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Τζάμια Κρύσταλλα. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2661090906.

Tags

βιοτεχνία τζαμιών Γουβιά , εμπόριο χρωμάτων Γουβιά, κρύσταλλα Γουβιά, Κέρκυρα

Βίντεο

Social Media