Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κούτρας Γεώργιος Καμπά Βασιλική

Κέντρα Αποκατάστασης

Διεύθυνση

Εθνικής Αντιστάσεως 16, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη 55133 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310456811

Φαξ

2310456811

Πληροφορίες

Στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Κούτρας Γεώργιος Καμπά Βασιλική στην Πυλαία είμαστε εξειδικευμένοι στην αντιμετώπιση των αθλητικών τραυματισμών και κακώσεων καθώς και στην αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων και βλαβών.

Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στον χώρο της φυσικοθεραπείας και χρησιμοποιούμε συνδυαστικές τεχνικές χειροπρακτικής και εφαρμογής των μηχανημάτων. Το προσωπικό μας αφού μελετήσει προσεκτικά κάθε περίπτωση που παρουσιάζεται, προχωρά στην καταγραφή των τεχνικών που θα χρησιμοποιηθούν.

Στοχεύουμε στην επίλυση του κάθε προβλήματος και πάντα σε συνεργασία με τους ασθενείς συνεχίζουμε στη θεραπεία που φαίνεται να είναι πιο αποτελεσματική.


Κούτρας Γεώργιος Καμπά Βασιλική - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κούτρας Γεώργιος Καμπά Βασιλική βρισκεται στη διεύθυνση Εθνικής Αντιστάσεως 16 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κέντρα Αποκατάστασης. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310456811.

Tags

φυσικοθεραπεία Καλαμαριά, φυσικοθεραπευτής Καλαμαριά, χειροπρακτική Καλαμαριά, αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων Καλαμαριά, κρουστικός υπέρηχος Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media