Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Kρεοπωλείο Κάβουρας

Κρεοπωλεία

Διεύθυνση

Αποστόλου Παύλου 80, Κόρινθος, Κορινθία 20131 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2741029645

Φαξ

2741029645

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το κρεοπωλείο ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ βρίσκεται στην καρδιά της Κορίνθου και δραστηριοποιείται στο εμπόριο νωπών κρεάτων και ειδών παντοπωλείου, από το 2011.

Σε ένα καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από κοπές φρέσκων κρεάτων και κρεατοσκευάσματα, μέχρι είδη delicatessen, μπαχαρικά και είδη παντοπωλείου για να συμπληρώσουν το καθημερινό σας τραπέζι.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας για να απολαύσετε την ασύγκριτη ποικιλία, την άριστη ποιότητα και τις ξεχωριστές μας γεύσεις σε κρέατα και παρασκευάσματα δικής μας παραγωγής.

Το προσωπικό μας σας υποδέχεται με ένα ζεστό χαμόγελο και είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.


Kρεοπωλείο Κάβουρας - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Kρεοπωλείο Κάβουρας βρισκεται στη διεύθυνση Αποστόλου Παύλου 80 Κόρινθος, Κορινθία και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κρεοπωλεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2741029645.

Tags

κρεοπωλεία Κόρινθος, φρέσκα κρέατα Κόρινθος, νωπά κρέατα Κόρινθο, ντόπια κρέατα Κόρινθος, κατεψυγμένα κρέατα Κόρινθος, κατεψυγμένα οστρακοειδή Κόρινθος, κατεψυγμένα ψάρια Κόρινθος, κατεψυγμένα λαχανικά Κόρινθος

Βίντεο

Social Media