Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κρόνος

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

Διεύθυνση

Ιατρίδου 16 & Δούκα Νεοφύτου 88, Χαλκίδα, Εύβοια 34100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2221026533, 6973777967

Φαξ

2221026533

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Η σταδιακή οικοδόμηση της γνώσης και ο εμπλουτισμός της ώστε να επιτευχθεί η εύκολη αφομοίωση της ύλης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η σίγουρη επιτυχία στις επιλεγμένες από τους μαθητές σχολές των ΑΕΙ.
Η ευρύτερη εγκυκλοπαιδική μόρφωση των μαθητών που επιθυμούν και διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο, μέσα από την διδακτική τους, τα επιλεγμένα συγγράμματα και τα κατάλληλα εποπτικά μέσα, όπως η ηλεκτρονική και δανειστική τους βιβλιοθήκη.
Η ανάπτυξη παράπλευρων δραστηριοτήτων αξιοποιώντας δημιουργικά τον έστω και λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους με στόχο την πληρέστερη συγκρότηση της σκέψης και της προσωπικότητας τους.
Η έγκαιρη και ποιοτική υποστήριξη των μαθητών στις επαγγελματικές τους ανησυχίες καθοδηγώντας τους μέσα από κατάλληλα προγράμματα ενημέρωσης Επαγγελματικού Προσανατολισμού.


Κρόνος - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κρόνος βρισκεται στη διεύθυνση Ιατρίδου 16 & Δούκα Νεοφύτου 88 Χαλκίδα, Εύβοια και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2221026533.

Tags

φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης Χαλκίδα

Βίντεο

Social Media