Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κτηνιατρικό Κέντρο Άνω Πεύκης

Κτηνίατροι

Διεύθυνση

Πίνδου 6, Πεύκη, Αττική 15121 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2108061008, 6951000262

Πληροφορίες

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Άνω Πεύκης δημιουργήθηκε στα πλαίσια των στόχων μας για την ύπαρξη μιας σύγχρονης κλινικής μικρών ζώων στην πόλη της Πεύκης που θα μπορεί να εξυπηρετήσει όλα τα βόρεια προάστια.

Σκοπός μας είναι να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων. Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα και μπορεί να υποστηρίξει πληθώρα κτηνιατρικών υπηρεσιών όπως επείγοντα περιστατικά, χειρουργικό, παθολογικό, μικροβιολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις, οδοντιατρικό, και νοσηλεία. Η συνεχιζόμενη επιστημονική κατάρτιση και το αίσθημα ευθύνης αποτελούν τους παράγοντες που διασφαλίζουν τη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται στο κέντρο μας.


Κτηνιατρικό Κέντρο Άνω Πεύκης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κτηνιατρικό Κέντρο Άνω Πεύκης βρισκεται στη διεύθυνση Πίνδου 6 Πεύκη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κτηνίατροι. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2108061008.

Tags

κτηνιατρείο Άνω Πεύκη, κτηνιατρική κλινική Άνω Πεύκη, κτηνιατρικό κέντρο Άνω Πεύκη, Πεύκη, Αττική

Βίντεο

Social Media