Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κτηνοτροφική Κουκάκης

Κτηνοτροφία Πτηνοτροφία

Διεύθυνση

Κάτω Απόστολοι, Κιλκίς, Κιλκίς 61100 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2341027440, 6985169000

Πληροφορίες

Στο Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Κάτω Απόστολοι θα βρείτε την κτηνοτροφική μονάδα μας “ΚΟΥΚΑΚΗΣ”. Αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται εδώ και 3 γενιές με την αναπαραγωγή αγελάδων και εκτροφή βοοειδών με σκοπό την παραγωγή και την εμπορία αγνού και ποιοτικού κρέατος και γάλακτος εξαιρετικής και μοναδικά θρεπτικής ποιότητας.


Κτηνοτροφική Κουκάκης - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κτηνοτροφική Κουκάκης βρισκεται στη διεύθυνση Κάτω Απόστολοι Κιλκίς, Κιλκίς και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κτηνοτροφία Πτηνοτροφία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2341027440.

Tags

κτηνοτρόφος Κιλκίς, κτηνοτροφική μονάδα αγελάδων παραγωγής Κιλκίς, κτηνοτροφική μονάδα αγελάδων γαλακτοπαραγωγής Κιλκίς, κτηνοτροφική μονάδα μόσχων πάχυνσης Κιλκίς, μονάδα γαλακτοπαραγωγής Κιλκίς, μονάδα παραγωγής φρέσκου μοσχαρίσιου κρέατος Κιλκίς, διαχείριση κτηνοτροφικών μονάδων Κιλκίς, συμβουλές κτηνοτροφικών επιχειρήσεων Κιλκίς, διαχείριση κτηνοτροφικών επιχειρήσεων Κιλκίς, πρόληψη θεραπευτικής αγωγής παραγωγικών ζώων Κιλκίς, πρόληψη νοσημάτων παραγωγικών ζώων Κιλκίς

Βίντεο

Social Media