Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Κυπρής

Εκδοτικοί Οίκοι

Διεύθυνση

Αυλώνος 1 και Λάμπρου Κατσώνη, Νέα Χαλκηδόνα, Αττική 14343 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2108542020

Φαξ

2108542071

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Σεβαστοί Πατέρες και Αξιότιμοι Συνεργάτες, σας πληροφορούμε ότι και φέτος, με τη βοήθεια του Θεού, αρχίσαμε τη λήψη παραγγελιών ημερολογίων για το επόμενο έτος.
Σεβόμενοι την οικονομική κρίση, η εταιρεία μας προσφέρει και φέτος προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές και με μεγάλες ευκολίες πληρωμής.
Με μεγάλη μας χαρά σας γνωρίζουμε ότι δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της βιβλιοδεσίας (σπιράλ, βιβλιοδεσία σκληρού και μαλακού εξωφύλλου). Είμαστε στη διάθεσή σας να αποστείλουμε τα δείγματα των προϊόντων μας.
Τέλος, θεωρούμε χρέος μας να ευχαριστήσουμε όλους όσους εμπιστεύονται τα ημερολόγια, τα βιβλία και τα υπόλοιπα είδη παραγωγής μας.


Κυπρής - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Κυπρής βρισκεται στη διεύθυνση Αυλώνος 1 και Λάμπρου Κατσώνη Νέα Χαλκηδόνα, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Εκδοτικοί Οίκοι. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2108542020.

Tags

εκδοτικός οίκος Νέα Χαλκηδόνα, βιβλιοδεσία Νέα Χαλκηδόνα, ημερολόγια Νέα Χαλκηδόνα

Βίντεο

Social Media