Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Διεύθυνση

Πέρδικα 73, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 54639 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2310950050, 2310870160, 2310905080

Φαξ

2310870160

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Απευθυνόμενη στον επαγγελματία κομμωτή, η εταιρεία ΚΥΑΝΑ προσφέρει μοναδικά επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου υψηλής ποιότητας.

Η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι οι δύο κύριοι πυλώνες της εταιρικής φιλοσοφίας, κάτι το οποίο εκφράζεται και με τη διάθεση σημαντικών πόρων στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης για την παραγωγή νέων προϊόντων των οποίων οι ποιοτικές προδιαγραφές ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου κομμωτηρίου.

Στο πέρασμα του χρόνου η εταιρεία έχει αναπτύξει πλήρως σειρές προϊόντων που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες προστασίας και περιποίησης των μαλλιών.

Η αίσθηση ευθύνης που διακατέχει την εταιρεία, η πελατοκεντρική της αντίληψη, η συνεχής προσπάθεια για ανανέωση και βελτίωση αλλά και η αδιάκοπη παρακολούθηση των σύγχρονων τάσεων στο χώρο της κομμωτικής έχουν προσφέρει στην εταιρεία τον σεβασμό των συνεργατών της και την ανάδειξή της σε μία από της μεγαλύτερες εταιρείες της ελληνικής αγοράς.


Kyana - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Kyana βρισκεται στη διεύθυνση Πέρδικα 73 Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Είδη Κομμωτηρίου. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310950050.

Tags

είδη κομμωτηρίου Θεσσαλονίκη, προϊόντα κομμωτηρίου Θεσσαλονίκη, εξοπλισμός κομμωτηρίου Θεσσαλονίκη, professional hair products Θεσσαλονίκη, προϊόντα αισθητικής Θεσσαλονίκη, λουτήρες Θεσσαλονίκη, βαφές μαλλιών Θεσσαλονίκη, πιστολάκια Θεσσαλονίκη, τρέσες Θεσσαλονίκη, εξτένσιονς Θεσσαλονίκη, βερνίκια νυχιών Θεσσαλονίκη

Βίντεο

Social Media