Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

La Scala Ristorante Pizzeria

Πιτσαρίες

Διεύθυνση

28ης Οκτωβρίου 90 και Τσακάλωφ, Πετρούπολη, Αττική 13231 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2105055855, 2105011695

Ιστότοπος

Πληροφορίες

Το εστιατόριο La Scala λειτουργεί όλο το χρόνο στην περιοχή της Πετρούπολης – 28ης Οκτωβρίου 90 και αποτελεί κοντινό προορισμό για ποιοτικό και οικονομικό φαγητό τόσο για την Πετρούπολη, όσο και τις όμορες περιοχές του Ιλίου, του Περιστερίου και τις ευρύτερης περιοχής των δυτικών προαστίων της Αθήνας. Στο εστιατόριο La Scala μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικές σαλάτες, εξαιρετικά ζυμαρικά, λαχταριστές πίτσες, ζουμερά πιάτα της ώρας και ακαταμάχητα γλυκά. Οι εγκαταστάσεις του εστιατορίου είναι σύγχρονες και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του χώρου δημιουργούν ένα περιβάλλον οικείο και ζεστό.


La Scala Ristorante Pizzeria - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, La Scala Ristorante Pizzeria βρισκεται στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 90 και Τσακάλωφ Πετρούπολη, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Πιτσαρίες. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2105055855.

Tags

πιτσαρία Πετρούπολη, εστιατόριο Πετρούπολη, ιταλική κουζίνα Πετρούπολη, πίτσα Πετρούπολη, pasta Πετρούπολη

Βίντεο

Social Media