Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Lavrion Apartments

Ξενοδοχεία

Διεύθυνση

Ύψος, Κέρκυρα, Κέρκυρα 49083 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2661097056, 6936811560

Πληροφορίες

Τα Lavrion Apartments βρίσκονται στο χωριό Ύψος της Κέρκυρας και διαθέτουν μεγάλη εξωτερική πισίνα καθώς και εστιατόριο.

Παρέχονται δωρεάν wifi στους κοινόχρηστους χώρους και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης,

Η μονάδα αποτελείται από 21 δωμάτια που διαθέτουν air-condition (με έξτρα χρέωση), έχουν βεράντα με θέα στην πισίνα ή τον κήπο. Σε όλα υπάρχει μικρή κουζίνα με βραστήρα και ψυγείο, ενώ παρέχονται κλινοσκεπάσματα.

Στα Lavrion Apartments μπορείτε να απολαύσετε καταπληκτικό πρωινό με θέα την πισίνα αλλά και παραδοσιακά φαγητά της κερκυραϊκής κουζίνας, μαγειρεμένα με πολύ μεράκι. Επίσης θα βρείτε ποικιλία από σνακ και πλούσια κουζίνα. Στο μπαρ της πισίνας υπάρχει μπιλιάρδο και μεγάλη επίπεδη τηλεόραση, ενώ μπορείτε να απολαύσετε καταπληκτικά κοκτέιλ μέχρι αργά το βράδυ σε ρομαντική ατμόσφαιρα.

Στο κατάλυμα μπορείτε να παίξετε μπιλιάρδο ενώ διατίθεται επίσης υπηρεσία ενοικίασης μοτοποδηλάτων και αυτοκινήτων.

Η παραλία απέχει περίπου 300μ, όπου θα βρείτε καταστήματα, θαλάσσια σπορ κλπ. Το αεροδρόμιο και η πόλη της Κέρκυρας απέχουν 12Χλμ, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και στάση του Αστικού λεωφορείου.


Lavrion Apartments - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Lavrion Apartments βρισκεται στη διεύθυνση Ύψος Κέρκυρα, Κέρκυρα και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ξενοδοχεία. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2661097056.

Tags

ξενοδοχείο Ύψος Κέρκυρα, διαμονή Ύψος Κέρκυρα, studios Ύψος Κέρκυρα, διακοπές Ύψος Κέρκυρα, hotel Ipsos Corfu

Βίντεο

Social Media