Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Lefteris

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

Διεύθυνση

Κοντοχώρι, Σαντορίνη, Κυκλάδες 84700 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2286023438, 6978827989

Πληροφορίες

Το Lefteris Traditional Rooms Φηρά βρίσκεται κοντά σε Μουσείο και Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γύζη προσφέρει δωρεάν στάθμευση και εξέδρα στον ήλιο. ΛιμάΝι ΣαΝτορίΝης και Μουσείο Προϊστορικής Θήρας είναι περίπου 10 και 5 λεπτά οδικώς μακριά από το Lefteris Traditional Rooms.
Αυτό το ξενοδοχείο στα Φηρά βρίσκεται στην περιοχή Κέντρο των Φηρών. Το κατάλυμα είναι σε απόσταση 1 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Το Lefteris Traditional Rooms είναι αρκετά κοντά σε Πανοραμική Θέα.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ευρωπαϊκή, μεσογειακή και ελληνική κουζίνα στο Salt & Pepper μόλις 5 λεπτά με τα πόδια μακριά από το κατάλυμα. Η στάση λεωφορείων Firostefani Village απέχει 450 μέτρα από αυτό το ξενοδοχείο.


Lefteris - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Lefteris βρισκεται στη διεύθυνση Κοντοχώρι Σαντορίνη, Κυκλάδες και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2286023438.

Tags

ενοικιαζόμενα δωμάτια Σαντορίνη, διαμονή Σαντορίνη, διακοπές Σαντορίνη

Βίντεο

Social Media