Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση στον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και την πολιτική των cookies μας.

Lefteris Kefalakis

Κομμωτήρια

Διεύθυνση

Χρεμωνίδου 11, 1ος όροφος, Παγκράτι, Αττική 11633 ,Ελλάδα

Τηλέφωνο/α

2107561845

Πληροφορίες

Η αγάπη μας για την τέχνη της κομμωτικής, οι εξειδικευμένες γνώσεις μας, τα διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα μας και ο σεβασμός μας στην υγεία των μαλλιών σας, μας έχουν καταστήσει Νο1 στον τομέα μας στα δέκα χρόνια που είμαστε μαζί σας.. Με σεβασμό στο προσωπικό σας στυλ και εξατομικευμένες τεχνικές και προτάσεις, στόχος μας είναι να αναδείξουμε την διαφορετικότητα και το προσωπικό σας ύφος μέσα απο το πρίσμα των τάσεων της μόδας και της μοναδικότητας σας.. Precious times for your hair....!!!


Lefteris Kefalakis - Περιγραφή

Η επιχείρηση μας, Lefteris Kefalakis βρισκεται στη διεύθυνση Χρεμωνίδου 11, 1ος όροφος Παγκράτι, Αττική και δραστηριοποιείται στην κατηγορία Κομμωτήρια. Για περισότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο 2107561845.

Tags

κομμωτήριο Παγκράτι, κερατίνη Παγκράτι, νυφικό χτένισμα Παγκράτι, κούρεμα Παγκράτι, χτένισμα Παγκράτι, μανικιούρ Παγκράτι, make up Παγκράτι, Αθήνα

Βίντεο

Social Media